CSV en XML product import

Op onze downloadpagina kunt u bestanden downloaden met artikelgegevens in CSV of XML formaat.

Ook kunt u hier de productafbeeldingen downloaden om in uw webshop te gebruiken.

U kunt deze bestanden gebruiken om uw webshop te vullen (mits deze optie in uw webshop aanwezig is)

Neem contact op met uw webshopbeheerder voor meer informatie over de werking hiervan.

Binnenkort meer uitgebreide informatie over de werking hiervan.