Ik kan niet bestellen!! HELP

Mocht u tegen problemen aanlopen met het bestelproces op onze website aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zullen direct kijken waar het probleem kan liggen en z.s.m. een oplossing aandragen.

Het probleem zou ook door de software op uw computer kunnen worden veroorzaakt, hier wat tips:

*Update uw browser ( bv. IE, Firefox, Chrome, Safari )

*Gebruik een andere browser. ( advies Firefox, Chrome of Safari )

*Zet in Internet Explorer ( IE ) de compatibiliteitsmodus aan. ( of juist uit als deze aan staat )

*Zorg dat er geen pop-ups worden geblokkeerd

*Controleer of alle gegevens juist zijn ingevuld bij Stap 2 in het Winkelmandje